Iránytű a gyermekedhez

2015.05.15 15:51

 

Kedves Szülő!

 

Minden szülő életében vannak pillanatok, amikor "nem bír" a saját gyermekével. Ha már te is kerültél ilyen helyzetbe, akkor tudod, hogy miről beszélek.

 

Természetesen segíteni szeretnél a gyermekednek, hogy a lehető legboldogabb életet élje. Szeretnél neki mindent megadni, de nem minden úgy sikerül, ahogy elképzelted. Ez azért van, mert a gyermek is már egy kész egyéniség, kiforrott jellemmel és sajátos tulajdonságokkal. Mi több, saját élettervvel, feladatokkal és megtapasztalási lehetőségekkel. Ezt persze még a gyerek (valószínűleg) nem tudja, de neked, kedves szülő, lehetőséged nyílik, hogy megismerd a gyermeked élettervét a számmisztika segítségével!

 

A kabbalán keresztül olyan pontos személyiségrajzot kapsz a gyermekedről, amivel sokkal könnyebben megtanulod kezelni az ő saját igényeit, vágyait, hangulatait, érzelmeit. Megérted a valós belső motivációit és a feladatait. Ez mind nagyon fontos ahhoz, hogy a megfelelő támogatást tudd nyújtani a gyermekednek. Hogy valóban az ő egyéniségére szabott segítséget adhass!

 

Ha szeretnéd elkészíttetni az iránytűt a gyermekedhez, akkor keress bátran! Nincs másra szükség, csak a gyermek anyakönyvezett teljes nevére és a szülétési dátumára (év, hónap, nap). Egy-két héten belül egy nagyjából 25-30 oldalas spirálozott kiskönyvet kapsz kézhez.

 

A baba-kabbalakönyv szép ajándék babalátogatóra, keresztelőre, születésnapra, vagy nagyobb gyerkőcök esetében ballagásra is. Ebben az esetben spirálozás helyett keményfedeles könyvecskeként is kérheted az elemzést.

 

Kérdéseiddel keress bátran a megadott elérhetőségeken!